E-pošte: info@fdsp-cn.com
Telefon: +86-025-66621288-108
Dom > Vijesti > Sadržaj

Vijesti iz industrije

Osigurati najbolji način zelene robe Kvalificirane vrste riba daju hranu za granate osim formulacije

Dec 22, 2017

Gotovo sve ribe daju hranu za pelete na tržnici je niža pozornost na vodu stabilnost zajedno s lako dobiti veće ako je uronjen s h2o. Kao rezultat toga, topljivi vitamini i minerali će vjerojatno biti dobro izlizani iz vašeg peleta. Većina od njih će rezultirati izvorom hrane nedostatak zajedno s ekološkim pitanjima unutar riba tenkova ili čak i ribnjaci. Kao rezultat toga, djelo se činilo da se izvede kako bi se smanjio stupanj povezan s iritacije zajedno s mineralima koriste kao vješanje razdoblje je zapravo maksimiziran. S obzirom na tu svrhu napravljene su i nekoliko priprema plodova mora, kao i vrijeme testirano. Metoda se temeljila na čestim sredstvima, na primjer kukuruzni brašno, brašno od soje i brašno od tapioka. Za dobivanje stabilnosti vodenog prijenosnog računala neko vrijeme i smanjenje propusnosti, ručno ulje boja stearina je dodatni da bude glavna tema spoj za ovo istraživanje. Stvarni rezultat pokazuje da postoji ljudski odnos između morskih plodova dati formulacije i kuće povezane s kutom dati pucao proizveden. Vaš optimalni učinak na suspendiranu razdoblju, snagu prolaza i sigurnost povezanu s nosačem basa može se postići.


FDSP SZLH serijski mlin za hranu za ribe idealan je alat za peletiranje visokokvalitetnih kuglica za ribu / aqua / životinjsku hranu. To je s visokim kapacitetom, visokom učinkovitošću, niskom razinom buke, jednostavnim radom i prikladnim održavanjem.

fish feed pellet machine.jpg

S najsuvremenijom tehnologijom, FDSP-ove pelete za hranu koju proizvodi naš stroj imaju takve značajke:

1. Dobra tvrdoća i izdržljivost

2. Jednostavno probavljanje peradi


Promjer gotovog peleta može biti Φ1.0 Φ1.5, Φ2, Φ3, Φ4, Φ4.5, Φ5, Φ6, Φ8, Φ10,

Φ12mm, itd. (U rasponu od 1,0-18mm). Duljina je 3-7 cm. Može se prilagoditi prema različitim zahtjevima.

Peleti mogu biti hrana za mnoge vrste životinja poput kokoši, patke, guske, krava, stoke, konja, ovce, svinje, kunića, ribe, škampi, i tako dalje.