E-pošte: info@fdsp-cn.com
Telefon: +86-025-66621288-108
Dom > Vijesti > Sadržaj

FDSP vijesti

FDSP's Pellet Machine vam pomaže osigurati profitabilnost obrade sirovina

Dec 25, 2017

Mlinovi za preradu su od temeljne važnosti za proizvodnju životinja. Visoka učinkovitost mljevenja modernih krmiva značajno doprinosi osiguranju sigurnih zaliha hrane životinjskog podrijetla za ljudsku populaciju. Proizvodnja hrane za životinje je složena operacija koja zahtijeva obradu

heterogena smjesa nekoliko sastojaka u uniformne pelete. Mlinovi za preradu sada se suočavaju s važnim izazovima. To uključuje osiguranje profitabilnosti i sigurnost glodanja. Postoje velike razlike u cijenama i često u opskrbi hranidbenih sirovina.


Dobra kvaliteta peleta je važna jer donosi nekoliko prednosti kao što je zbijanje što smanjuje volumen hrane, čime se štedi kapacitet prijevoza i skladištenja. Dobre kuglice imaju homogeni oblik i stabilne su u transportu i skladištenju, što će smanjiti gubitak od prašine ili sitnih čestica. Dobra kvaliteta peleta s malo prašine ili sitnog zrna obično dobro prihvaća životinja, izbjegavajući selektivno hranjenje životinja.


FDSP Vam može ponuditi visokokvalitetni mlin za pelete životinjskog podrijetla SZLH serije za peletiranje peleta za perad / stočnu / životinjsku hranu. To je s visokim kapacitetom, visokom učinkovitošću, niskom razinom buke, jednostavnim radom i prikladnim održavanjem. Možemo prilagoditi različite kapacitete od 1 tone na sat do 50 tona na sat ili čak i više.

FDSP feed pellet machine.jpg

Značajke stroj za punjenje FDSP stroja  

a) Prihvatiti aerodinamičku tehnologiju, smanjujući temperaturu u komori za ozrnjavanje na oko 90 ° C, stoga stroj može raditi kontinuirano.

b) Korištenje sferoidnog grafitnog lijeva, tijelo stroja je izdržljivije.

c) Obradeni strojem za gašenje i glodanje tvrdoće, zupčanici održavaju visoku koncentraciju s vratilom, čime se osigurava dobra učinkovitost i veliki kapacitet od modela s remenom.

d) S podmazivanjem možete dodati mast na glavnu osovinu bez potrebe za isključivanjem stroja.

e) Kalup za prstenasti kalup baca se tehnologijom prerade topline, stoga ima trajni život i proizvodi kvalitetne kuglice.

f) opremljen s naprednom kompenzacijom spojke s serpentinom i oprugom koja povezuje komoru za peletiranje s motorom radi povećanja sigurnosti i stabilnosti.

g) Stalni magnetni uređaj može ukloniti nečistoće u procesu peletiranja.

h) Višeslojni uređaji mogu se prilagoditi za poboljšanje kvalitete peleta za hranu.