E-pošte: info@fdsp-cn.com
Telefon: +86-025-66621288-108
Dom > Vijesti > Sadržaj

FDSP vijesti

10TPH Feed Pellet Line, Dobavljač linije za proizvodnju hrane

Dec 19, 2017

Proizvodna linija za proizvodnju stočne hrane / hrane za životinje je visoka proizvodna linija za automatizaciju stočne hrane koja se koristi za izradu različitih vrsta peradi i stočne hrane kao što su piletina, patka, goveda, svinja, zeca itd. Mi Vam možemo pružiti prilagođena rješenja naprednom tehnologijom prerade hrane profesionalna usluga.


Prednosti Feed Pellet Line

1. Može se prilagoditi prema vašim zahtjevima za hranidbu peradi.

2. Jednostavan rad

3. Manje vremena i radne snage da bi napravili više peleta za hranu

4. Smanjiti otpad i poboljšati proizvodnju

feed line.jpg

Dijagram toka linije za proizvodnju peleta za perad

Proces pohranjivanja silosa - proces prijamnog i pre-čišćenja - proces brušenja - proces miješanja i miješanja - proces prosijavanja - postupak hlađenja i prosijavanja - proces vrećanja - pomoćni sustav - električni upravljački sustav.


Upoznajte glavnu opremu Pelletizer za prskalicu

Kako je povećana cijena konvencionalne hrane za ribe, moderni akvatični napici za hranjenje proizvedeni od peleta postajali su sve popularniji u akvakulturi. Ova vrsta mlinova za hranidbu hrane za životinje široko se usvaja od poljoprivrednika koji hrane veliku količinu vodenih životinja. S naprednom tehnologijom peletiranja i kompaktnim dizajnom, ovaj mlina za mljevenu hranu može osigurati učinkovitu proizvodnju peleta sa super kvalitetom. Promjer peleta može biti od 2 mm do 10 mm da udovolji različitim zahtjevima vodene vrste. Želite uvelike uštedjeti vrijeme i trošak vodene proizvodnje? Isprobajte ovaj posebno dizajnirani vodeni mlin za hranidbu hrane ! Dok se s ovim peletizatorom za hranjenje vodom, trebali paziti da ovaj mlin za pelete može samo napraviti pelete za napuhavanje, ako želite napraviti plutajuće kuglice za ribu, trebate odabrati pušeći ekstrudere za tov ribe.