E-pošte: info@fdsp-cn.com
Telefon: +86-025-66621288-108

Biomase za kosu

O tri sloja bubanj za kosu: tri kanala za kosu je novorazvijeni vrsta za kosu sa jedinstven princip od načela okretni bubanj za kosu u kombinaciji s nagiba i klima za kosu. Mijenja teških okretni bubanj za kosu, i prostran zraka za kosu, sa prednostima male veličine, visoke toplinske...

Pošaljite upitChat Now

Tri sloja bubanj za kosu:
Tri kanala za kosuje nedavno razvijen od strane za kosu sa jedinstven načelo kombinirati s načelomOkretni bubanj za kosunagiba i klima za kosu. Mijenja teških okretni bubanj za kosu, i prostran zraka za kosu, sa prednostima male veličine, visoke termiËke efikasnosti, lagani, široku primjenu, fleksibilni termostata, također naširoko prilagođen za sve vrste praha, blok, lima, kao što su piljevina, pijesak rudu, mineralni puder, željezne rude, itd.


Struktura princip:
Tehnologija tri kanala bubanj za kosu došao iz Njemačke, najranije, sastoji se od tri koncentrična kruga bubanj, piljevina materijalnih tokova u unutrašnji drum na jednom kraju bubanj, onda teče do srednje bubanj pod djelovanjem Kopiraj ploča, onda se vanjski bubanj, napokon suhi materijal ide od bubnja , kao i prolazi kroz tri puta dužina okretni bubanj, čime uvelike smanjiti količinu opreme.


Struktura značajki:
1. opreme okreće polako, s malo habanje, siguran i pouzdan, održavanje troškova; eksplozivne dio je postavljen s otpornona struktura.
2. hranjenja brzina može biti prilagođen i jednostavno upravljanje.
3. velike proizvodne kapacitete, može neprekidnog rada; Velika elastičnost rada omogućuje izlaz proizvoda imaju veliki izbor tijekom proizvodnje, ali bez utjecaja na kvalitetu proizvoda;
4. visoki stupanj automatizacije: opremu možete automatski dovršetak hranjenja i postupak za izbacivanje. Temperature ispušnih plinova donosi inteligentne kontrole, povezivanje brzinu hranjenja uređaj, hranjenje količina je automatsko upravljanje, kako bi se osiguralo suhoću proizvode, ispušnih plinova temperatura nije previsoka, štedi potrošnju energije.
5. u usporedbi s tradicionalnim jednoslojni bubanj za kosu, toplinska učinkovitost se povećava za 40% - 50%; volumetrijski koeficijenta je dvostruko jedan sloj bubnja za kosu;
6. vanjski sloj sa izolacija, ušteda energije utjecaj velik povećava.
7. piljevina je dobra boja nakon sušenja, ne osuši ili spaljena fenomen, cijeli proces sušenja u kombinaciji s sušenje zraka, možete napraviti materijal vlaga ispod 15% nakon sušenja.

Hot Tags: biomase za kosu, drveta sušenje rublja, rublja za sušenje drveta, drvo čips slame, sušilo za kosu za kosu

Tehničke parametre:


Modela
YLHG1YLHG2YLHG3YLHG4YLHG5
TijeloUnutar diameter(mm)17002450265028503700
Length(mm)800080009100900010000
Rotacijska speed(r/min)Možete podesiti tako da proces
Capacity(t/h)12345
Uvala temperaturel(°C)andlt; 500andlt; 500andlt; 500andlt; 500andlt; 500
SirovinaDrvna piljevina
Moisyure(%)45
Izlaz temperatuer(°C)8080808080
Powder(kW)2.2*23*24*24*45.5*4
Srodni proizvodi
Kratka poruka
Vaša privatnost je važno za nas - mi nikada prodati ili podijeliti svoje informacije.